Followers

Thursday, December 29, 2011

Maaf Aku Mencintaimu - The Virgin




maaf aku mencintaimu , walau mungkin engkau tak mencintaiku , tak inginku merubah ape yang telah , kita lewati berdua , ku ingin itu untuk selamanya ;)

ye aku suke sangat lagu nee . macam kne pulak =,= tape lahh , kne tak kne aku suke dengar . btw lagu the virgin sumenye best . lagu dowg pon kne kott pade owg2 yang macam kami nee . yelahh , dowg pon same jugak ROUNBOARD macam kamikami sekalian . heee , pade yang dok mengate mngutuk tu stopstop lahh . kowg tak penat ke dok menjaja cte owg nee . anda membuadkan kami sume berasa sama taraf seperti DATO SITI , DATIN TIARA , DATOK M.NASIR . suda lahh . kami yang dengar nee pon penad . nee kan lak anda yang dok berjual cte2 pasal kehidupan songsang kami . errr , kami bahagia ngan ape yang kami buad . sebab kami tak ganggu anda sume so anda sume kne lahh paham yepp . bak kate owg , kawan biar beribu musuh jangan lahh ade satu pon . hurmm , aku suke kawan ngan sapesape pon but jangan lahh nak rude ngan aku oke . itu aku tak suke . pape pon enjoy lahh dengar lagu nee . takecare all :)


...emysyeera...
...takeurmine..

kawan a.k.a sayangg


errr , ary nee aku nak cakap pasal budak nee la plak . nak taw sape ? meh aku tnjuk cket owgnye macam mane .
taraaaaa !! nee laa .



heee , comel tak ? harus lahh , kawan emy mesti comey . ehehe , dea nee bukan setakat kawan aku tapi aku da anggap dea macam adeq aku sendiri . yelahh , lagipon dea nee mude dari aku . tapi tak jauh mane pon , aku lahir 28/4 dea lahir 13/5 . selang bape ary jep . hurmm , dulu ktowg dok satu umah tapi sekarang tak lagii . heee , ade la masalah sikett . ehh ktowg tak gado oke , ade lahh masalah anakanak . ehehe , gurau jep . tade lahh , masalahnye bia ktowg2 je lahh yang tawu eh . aku sayang sangat dea nee . dea nee ibarat kaki kanan aku *aishh bese tangan kanan kan* ktowg bole dikire sekepale lahh . apeape aku nak buad mesti kne ade budak nee . wait ! aku lpe nak bgtw name kan :D ahaha . name dea amelia amran . search la kat fb mesti jpe *itu pon kalau jpe* dea same aku thun 1992 . kowg kre sndri lahh . dea pon asal pahang jugak tapi dea da pindah kat tanjung karang . now dea da pindah pahang balek kott . ktowg study same kat ptpl shahalam tapi dea amk kos makmal perubatan . tapi dea masok ag awal la , kre senior aku . ermm , ktowg rapat pon ble da dok satu umah . law tak dok satu umah , just jpe kat lua jep then dea tdow umah . ble da dok satu umah , ag lahh banyak bnde kan ktowg bole kongsi . macammacam cerite . dea nee sweet sangat tapi kuat merajok ! ehehe , tapi aku tak kesa sume tuh sebab aku pon same jugak :p perlukan lebih perhatian . tapi kan jangan la bagi dea bebel . law dea da bebel , habis satu umah dengar sore katon dea . ehehe , bingit ouh =,= law owg tak buad ape yg dea soh , dea akan merajok . tapi yang kesiannye laky dea la kne pujok even bukan sala dea . ahaha , sian laky dea kan . ehh , dea nee pon spesis aku jugak . ROUNDBOARD . jangan berangan lahh nak usha dea . aku nee pon da paham sangat pangai amelia nee . kadang tuh ade jugak yang komplen pangai amelia nee kat aku p aku buad bodo je sebab aku taw dea macam mane . kepada owg tersebut , ' aku bole tahan pangai amelia sebab aku taw dea macam mane , even aku kenal dea tak lame . bukan cam kau yang nak jenis cepat giveup . aku takan penah nak fedup ngan seseorang cam ne kau fedup ngan KAMI ! ' . 


haaa , nampak tak makhluk pink nee . nee la bunny kesayangan dea :) dea tak bole tdow taw law tada bunny nee . bunny dea yang hilang , satu bilik taley nak tdow . huhuhu , comey jerk . kadang tuh nak soh mandykan bunny pon dea malas taw . dea cakap nanti bau bunny tuh hilang . ahaha , burok kan pangai dea . da hitamhitam pon bunny tuh , dea still tanak mandykan . sian bunny tak mandy :D manemane dea pegi , bunny tuh mesti ade . bunny nee bukan kapas cam tedybear yang laen tapi dea kabus biji . aku pon ske dok picit bunny nee . ehehe , aku tataw la macam mane law bunny nee hilang nanti . mau tak amuk dak nee ha =,= amelia nee pon gatai jugak taw *macam aku* dea ske dok usha owg yang comey2 cute2 . habis lahh sape yang berwajah begitu . huhuhu , dea nee peminat setia adam . apeape pasal adam sume dea sanggup . pastuh dea ade minat ngan artis korea nee tapi aku lpe lahh name nye .


cantek kan dea , sweet je . kadangkadang dea pon ade jugak kesengalannye . heeee , manemane ktowg pegi yang ade mcd , ktowg mesti akan beli sundae cone . sebab dea murah jep . hujanhujan pon beli jugak taw .  nak apeape mesti plan samesame . tapi sekarang da jauh , susa sikett . jpe pon da jarang . yelahh , dea study kat shahalam tuh . aku lak dok keje kat kl . memang tak jauh mane pon tapi mase tuh yang tada . iff aku free , dea lak bz . iff dea free , aku lak yang bz nye . last jpe pon awal bulan 12 2011 . lepas tuh da tak jpe . plan jugak nak jpe tapi tak jadik . then lepas nee ade jugak plan nak jpe ag . berharap sangat plan tuh menjadi . amin . umah dea pon aku da penah pegi , best sangat tapi seksa la nak sampai ke sane ngn naek moto . kebas segalegalenye . tapi umah dea best . pegi ary tuh dea bawak pegi bukit melawati . banyak ouh kerakera kat situ . lepas tuh dea bawak pegi pantai lak . banyak sangat kerangkerang ngan siputsiput . aku pon sempat kutip mane yang cantek then aku bawak balek . ehehe , macam umah aku tada pantai jep . then nanti aku nak ajak dea datang umah aku kat kuantan lak . roundround kat umah aku . tipu lahh kan law aku cakap aku tak pernah nak gado ngn dea . aku ase penah kott tapi aku just lpe pasal ape . tapi sume tuh tak memutuskan perhubungan ktowg tuk kekal sebagai kawan selamanye . dea pon da macam adek aku tapi kadangkadang tuh macam mak aku juagk . ehehe , dea nee garang jugak taw ==' bingit law dengar dea jerit . errr , suda lahh eh . aku pon ase cam da tada ape yang aku nak bebel . but cyesly imiss this gurl much lahh ;( 

* eya , emy rendu lahh waktuwaktu bahagia kte dulu . hurmm , tapi emy taw bende tuh pon takan terulang ag kan ;') masingmasing da bawa haluan masingmasing . sangatsangatrendukan waktu dulu . saat kte tengah bahagia tanpe gangguan orang ketige . aman je kann time tuh . kemanemane pon still bersame ryte ? but who noe people change . sekarang pon just kte jep yang ade . berharap sangat kte bole kembali bahagia seperti dulu :) eya , skunt kte da jauh . eya takecare taw . study hard . bia nanti bole dapat dekan . tunjuk ciket kat orang tuh yang eya pon bole taw ! jangan nak dengar sangat cakap orang , orang tuh sebenarnye jeles ngan kite . sebab tuh dea cakap yang bukanbukan pasal kite . jage diri taw eya . ade pape masalah bgtw emy , insyallah emy tolong . oke sayang already missu ryte now :) takecare !

...emysyeera...
...takeurmine...
...stereoheart...

Monday, December 26, 2011

i wish u were here sayang ;)

i can be tough , i can be strong .
 but wif u its not like that at all .
there's a girl , who gives a shitt .
behind this wall .
u just walk through it .
and i remember all those crazy thing u said .
u left them riding through my head .
u're always there , u're everywhere .
but rite now i wish u were here .
all those crazy things we did .
didnt think about it , just went wif it .
u're always there , u're everywhere .
but rite now i wish u were here .
damn ! damn ! damn !
what i'd do to have u here .
here here here .
i wish u were here .
damn ! damn ! damn !
what i'd to to have u near .
near near near .
i wish u were here .
i love the way u are .
its who am i ,dont have to try hard
we always say , say yes like it is .
and the truth is that i really miss
;(

awak , saye berharap supaye awak berada di samping saye sekarang laa ;( hurmmm , nape senang ehh tuk awak mungkir janji yg da awak buad . saye sanggup buad ape saje untuk awak taw . sematemate untuk awak . tapi saye taw awak tak nampak kan ape yg saye da buad untuk awak tapi orang laen bole nampak . tapelahh , sume nee da suratan takdir . kite kne harus trme ngan rela aty ;') saye harap awak baekbaek saje kat sane oke . awak pn tak perlu nak beratkan otak awak untuk pk kan masalah saye ag kan . pape pn awak jgn lpe jage kesihatan awak tuh . saye risau law awak saket . 

Thursday, December 22, 2011

cahaye saye :)

heyy kamu ! yeahh kamu . terimakaseh sebab datang kembali :) tapi time saye nga down awak tada pon kan ;( sedeh , saye da tada tmpt nak ngadu time tuh . tapi sye taw bkn sala awak . saye yang sala sbb saye yg pegi carik pasal ngan awak . hurmmm , saye lalui aryary sedeh saye sowg2 taw . n time tuh saye berharapp sgt yang awak akn dtg . saye nk cntact awak tapi saye tkod awak still marakan saye ;( tapi sekarang saye da taw . thanxs again . im hepyy :) macam macam saye nak cte kat awak tapi saye taw keadaan tak mengizinkan , saye paham keadaan awak . saye doa semoga awak bahagia selalu oke . jgn isawkan saye . saye oke :) sentiase oke *even pon tak oke* nanti ade mase kte jpe ehh . rendu sgt lahh kat awak . aishhh , igt sikitt . dea tuh owg punye lahh emy ==' baekk , saye paham . coz i still remind of word 'emy , laky owg jgn kacaw' damn ! ade aku kesa ? laky aku owg kacaw tape plak en . heee , kadangkadang nyirap gak aku dengar . errr , panas jepp telinge nee . ske aku lahh nak kacaw ke ape . dea membe aku . kau taw ape . huh ! tapi skunt saye takan ag da dengar ayt tuh terulang . walaweh ! bole pulak teringat dea . hurmmm , aku tanak cte pasal dea lahh . aku nak cte pasal someone nee . hey awak ! ye awak , sini saye nak bgtw nee . saye sayang awak taw ! dengar tak ? sayang sebagai ape tuh tak perlu lahh saye nak mention kat sini . bia lahh kte due jep yg taw oke :D then nak cakap ag yang saye rendukan awk . ble bole jalanjalan ag eh ngan awak ? heee , ske lahh tgk awak jeling saye . opPpss melebih plak =,= pasal ape awak jeling saye ? itu bia kte je lahh yang taw eh syg . tapi tak snggup ouh nak naek moto ngn awak . tangan awak tuh laju je kan dok cubit perot saye . aishhh , bole lebam ouh macam nee . saye ase saye bawak tada la laju mane pon . awak je yg terase kelajuan tuh melampau , ahaha . sumpah lepas nee saye nak ikat tgn awak . saket ouh kne cubit . bisa dea kaloh semut api taw ! haa , nak icecream mcd bole ? ehehe , rendu kau lahh budakk . aishhh , ble aku nak kecapi bahagia aku sendiri nee ==' harap aku bole jpe yg lebih baek dari yang sebelum nee . amin . nak close entry da lahh . nanti pasan lak budakk nee puji dea lbh2 . ahaha . jaatkan akuh . heeee , mau sleep da . next entry pasal owg laen plak . p aku nak cakap yg aku syg budakk nee :) terimakaseh sbb ade ngn aku .


nee aku nak bagi kiss cket

ehehe kowg sume jgn sala phm plak yepp .


pasaan dari dalam ;(


stalker fb dea . aku sedar yang aku sedang merendui dea ;( tapi dea rendukan aku ke ? hurmm , tuhan je yg tawu betape rendunye aku dkt dea . ya allah , kuad kan lahh aku . aku tanak jadi lemah . tolong temukan aku ngan dea ;( ble dpt tgk mke dea senyum dpn aku pon da ckup tuk ubat rendu aku pade dea . ehem ! ehem ! aku kne kuad ! aku taley nak terus bersedeh . dan skunt mybe aku da bole trme yg kau bkn utk aku lagii . even aty aku saket tapi aku nak kau taw yg aku kuad tanpe kau ! thanxs for the everything dear . banyak bnde yang saye belajar  . thanxs coz stay in mylife even tak lame mane . thanxs again :') just wanna to say dat i really miss u . im hepy for ur life now :)  n dun wory abot me . im fine evendoe where i am . takecare dak demokk .




-emysyeera-
...cryingingsmiling...

ombak rendu :)


nee mke depan novel OMBAK RINDU

sejak cte nee kua panggung , bapak segale ramainye ehh tengok . termasok lahh aku nee . due kali plak tuhh , aishh nee pon ase cam nak tgk kali ketiga jep . huhuhu . nak ajk sape pulak ehh kali nee ==' hurmm , tak bosan ouh . cte nee sedeh sangat . lagu dea pon best jep . aku yg tgk kali kedua nee pon meleleh ag aermate ha . huhu sungguh menyentuh perasaan *sape yang tadop pasaan pon bole nanges taw*


nee plak mke depan filem tuh

heee , dalam situasi nee aku pk laa betapa susanye berada kat tmpt mila . kowg ase kat tempat sape ag susa ? bagi aku lahh mila . sebab ape ? sebab dea cinta dekat owg yang tak cinta kan dea . saket woOoo . betapa susanye berada kat tempat dea . dea tak pernah merasakan kebahagiaan even dea da dapat owg tuh . dea buadbuad hepy depan sume owg . sentiase senyum . padahl dlm aty dea tuhan je yang taw . mila kuat ! sbb tuh dea amk risiko tk kawen ngn hariz even dea taw aty hariz bkn tk dea . salute la weyh ! tak sume owg cmtuh . tak sume owg bole terima kenyataan . 

aku pon maybe tak sekuat mila . tapi aku try tuk kuatkan diri aku . macamacam masalah yg dtg skunt . tapi cmne sekalipon aku kne trme ngn aty yg rela . ahaha , gelak skai la aku skunt . aku nak hilangkan sume kesedihan aku . huhuhu . nahh amk last picture pasal cte yg nga hot skunt .


hahaha , aku nk pegi kali ketige plak lahh . aishh , obses pulak aku ngn cte nee . sape tak tgk tuh pegi lahh tgk cepat yee . tak rugi pongggg .


-emysyeera-
...takeurmine...



Tuesday, December 20, 2011

sambung entry lepas laa .

aku nak sambung pasal enrty yang lepas nee . yelahh , asyik dok bcte pasal owg tapi tak tunjuk rupe kan . aku law da ske kat someone tuh , aku msti masok kan dalam belog aku . nee aku nak tunjuk skit sape ENA RYNA . ahaha , meh tgk .

style kan dea :) aku ske tgk dea ble berpakaian . ahaha , skema lak ayt . hurmm , jap nee ble time jadik perempuan melayu terakhir . just look view :)


hee , aku suke lahh ngn rambot kau :p bole dop cmtuh . huhuhu . lame ouh tak jpe si ena nee . agk2 sthun lahh . tah ble nak jpe pon tataw . n diz last pic aku nak show kat kowg .


owgnye kecek2 je . tada la tggi sgt tada la rndah sgt . huhu , ena jgn mara ehh . aku tak kutuk tak mengate , aku just bgtw jep . ehehe , harap kte kawan sampai ble2 :) hee , nak tulis lebih2 taley lahh . nak taw sape dea sebenar , kne tnye tuan pnye bdn la ye . itu lbh baek dari menanye kat owg laen . hurmm , status dea ? silent kott . taken ? single ? avaiable ? ahaha , aku taley nak jawab . tnye sndri lahh . byebye :)


...emysyeera...
...takeurmine...



Sunday, December 18, 2011

life must go on :)

life must go on ! 
yeahh , even kte sedeh mane sekali pon hidup nee mesti diteruskan jugak ! agaknye skunt nee memang musim untuk orang mengenang naseb . aku pk aku sowg jep yang menanggung kesakitan , upenye ade lagi yang same macam aku . macam tadi tbe2 kawan aku ntar chat kat aku ckp yg dea sedeh . then aku pon suh la dea cte , ble dea da cte jep bawu aku tawu yg slme nee dea menanggung sekse . saba eh kawan . aku hanye mampu untuk bg kau sokongan jep . selebihnye kau yang kne tentukan sendiri hidup kau . aku paham keadaan kau . aku paham pasaan kau . mgkin aku merase bnde yang same . dan kau mngkin memerlukan seseowg untuk kau luahkan segale ape yang kau da pendam kan . aku kat sini setia untuk mendengar :) ape segale kau nak cte kau cari lahh aku . even aku nee tak sebaekbaek manusia tapi aku baek lahh jugak kan :D * ahaha pasan baek lak* ermm , pape pon aku nak kau kuad ! aku taw kau bole kan syg :) ayt nee aku nak bagi kat kau . JATUH BANGUN KITE , KITE YANG TENTUKAN SENDIRI . so , kau jgn nak terus down cmtuh oke . wakeup ! wakeup ! orang sekeliling kau ade untuk support kau . 

ENA RINA , kawan aku yang luarannye orang akan cakap dea hepy sokmo tapi dalam aty dea sape tawu . even aku kenal tak rapat dea tapi aku bole ase ape yang dea nga ase skunt . kau kne banyakkan bersaba skunt . pape dugaan kau kne trme ngn aty yg ikhlas . aku doakan supaye kau akn jpe orang yg ag baek daripada dea . amin . harap semangat kau tak hilang da lepas nee . aku akn sentiase kat sisi kau oke . aku jage kau , kau jage aku . alryte dear ? ehehe , maklumlahh . masingmasing single . nti kte pegi ngejas ehh . cari hok molek dari dulu . huhuhu , kau nee gilergiler lahh weyh ! best kawan ngn kau . sumbak sokmo mu nee . kau takecare . jgn mkn aty sgt ehh . im always have for u :) iloveu my fwen <3


...emysyeera...
...takeurmine...
<3 emy syeera...ena ryna <3

Wednesday, December 14, 2011

141211 :')

genap masok 11 bulan . sedehnye aku ngan tarikh nee ;( tapi nak buad macam mane . da tada jodoh kan . hurmm , SHIALL LAHH KAU PEMPUAN !! KENAPE PERLU UNTUK KAU DATANG BALEK CARI DEA EHH ! AKU TATAW APE MASALH KAU SEBENARNYE SAMPAI KAU TALEY NAK TGK AKU BAHAGIA NGAN DEA . KAU NEE MANE SATU YANG NAK HA , JANTAN KAU SAPU , PENGKID PON KAU SAPU . APE JENIS PEMPUAN KAU NEE . TAMAK OUH . SANGGUP KAN KAU RAMPAS KEBHAGIAAN AKU SELAME NEE . HURMM TAPE LAHH , AKU MALAS NAK DENDAM APE2 NGAN KAU . AKU JUST BERHARAP YANG KAU AKAN MERASE BALEK APE YANG DA KAU BUADKAN KAT AKU . TERIMAKASEH LAHH SEBAB BUAD AKU SAKET ! AKU TRY UNTUK MENJADI KUAT DEPAN KAU . 
and U ! thanxs la sebab da menipu selame nee . annvsry bulan lepas pon kau spentime ngn dea kan . sepatutnye kte spentime berdue . aku da plan macammacam kau tawu ! alekalek kau ckp kau kne balek sbb abg kau suruh . puihh ! SHIALL la ! matimati aku pcye kau . rupenye kau balek sebab kau nak jumpe betine tuh ! n aku pat taw yg kau bawak balek betine tuh !! tape lahh kawan , banyak kali da kan kau tipu aku sebenarnye . hurmm , TERIMAKASEH lahh weyh ! aku kuad ! sekali kau buad seribu kali kau dapat SHIALL ! dari jauh aku perhatikan kau . kau jangan isaw , aku bukan jenis yang mengungkit tapi aku akan buad ble kau memakse dan sekarang kau da memaksa aku untuk mengungkit . 
walawehh , saje je kan kau nak bikin aku panas . aku diam selame nee bukan diam bodo oke . kau jugak cakap aku diam tapi ble aku cakap tajam sangat ayat aku . thats mean kau kenal aku lahh . thanxs lahh sebab seksa aku lagi . tapi kali nee aku curik semua kekuatan yang ade kat sekeliling aku untuk aku tempuh sume nee ;( sekarang aku da jauh dengan kau . tapi ape beza , kau dekat aku pon aku still ase jauh ngan kau . hurmm , aku da tanak bersedeh ag . nanti aku yang sakit ;')


heppy annivesery for 11 month :) 
iloveusomuch ! dak demokk !
how can that i tell u i need u now ;(
imissubadlydamnmuch la !
140111 - 141211
takeurmine .

Sunday, September 25, 2011

what going ??????

ape sebenarnye yg berlaku ? macam macam emy , n bnde tuh kau sendiri nampak . ape yg perlu kau buat skunt nee just saba . kau ikot je keadaan sekeliling .
awak , saye mintak maaf sebab lately nee asyik moody je :( saye law bole tanak kte macam nee , yess .saye rendu sangat kat awak . tapi keadaan tak mengizinkan untuk saye buad macam tuh . cyesly saye cakap saye nak sangat manje ngn awak , buad ape yang saye buad dulu . kepala saye serabut + tanak buad otak awak serabut . saye sayangkan awak . saye pon sayangkan hubungan kite nee . kalau bole saye nak susa senang ngan awak selamanye . sayang , jom kte pndah then bina life bawu kte nak ?  saye da tak bole nak hidup kat sini . saye nak nanges ;( tapi sekarang maybe saye da nanges kott . hurrmmm , da tak mampu nak tahan airmate nee kua . saye penat . since awak keje , kte langsung tade luangkan mase bersame kan sayang . saye sedeh ;( ble awak balek keje saye nak merengek mengadu macammcam kat awak tapi saye tengok awak penat keje then saye stopkan niat saye tuhh . awakk ;( plesss jangan pegi . saye tanak sowgg . awak tawu kan saye tak kuatt . saye tataw ape patut saye buad sekarang .

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Every time you’re near I feel like I’m in heaven, feeling high
I don’t want to let go, girl.
I just need you to know girl.
I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your
arms
Here tonight
Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Everytime you’re near I feel like I’m in heaven, feeling high
I don’t want to let go, girl.
I just need you you to know girl.
I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your
arms
I don’t want to run away, I want to stay forever, thru Time and
Time..
No promises
I don’t wanna run away, I don’t wanna be alone
No Promises
Baby, now I need to hold you tight, now and forever my love
No promises
I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your
arms
I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your
arms
Here tonight.

sayang , no promises ;(
plesss come beside me , i want to crying .

Sunday, September 4, 2011

fedup.

fedup ? ape pasal ? pasal pangai seseorang yang bernama manusia . entahhh , sesetengah orang fedup dengan keadaan sekeliling dea . sesetengah orang lagi fedup dengan keje dea . alahh , macam macam keadaan lahh fedup nee bole timbul . aku pon kadangkadang penah ase fedup . tapi aku diam . malas nak kecoh . sampai nee je lahh . aku fedup nak cerita .
aku tataw kenape ble aku tengok je dea aku ase nyampah sangat . aku langsung da tak bole nak go on ngan dea . marah aku pade dea still membara sampai sekarang . orang laen tak kan paham ape yang aku ase tapi just SOMEONE that yang bole paham .  tapi sekarang dea da laen :( dea da tak bape nak cakap ngan aku . sedeh . nak nanges ;( awak awak , nape awak sekarang da laen ? nape awak tak macam dulu ? hurmm , saye nak nanges kat bahu awak tapi keadaan awak tak mengizinkan . ape segala sume perasaan saye mesti saye luahkan kat awak . tapi sekarng saye nak luah kan dekat sape ? da tade sape nak dengar cte saye selain awak . tape lahh awak . saye simpan selagi saye bole simpan . :'( nak nanges sangat !!


saye perlukan dea :(

Saturday, August 6, 2011

sakit hati bila teringat. . . . . .

what the hell lahh weyh ! sakit aty la plak . aishhh , cialll vavi ouh ble teringat .
hurmmm , peristiwa tuh still berlegarlegar dalam pale otak aku nee !
1 may 2011 , sampai ble pon aku takan lupe lahh . terimakaseh kepade orang tuh sebab bagitawu aku hal yang sebenar . kalau KAU tak bagitawu , maybe sampai bebile pon aku takan tahu .
and terimakaseh jugak kepade orang laen sebab tak bagitawu aku . lepas nee agakagak susa untuk aku letak kepercayaan aku sepenuhnye .
tapi aku heran+pelik . kenape perlu untuk KAU bagitawu aku ? hurmm , KAU nak cakap yang KAU dah dapat tempat kat aty DEA ? ehhh , suda lahh KAU . aku sikit pon tak heran lahh . aku just terkilan + sedeh + marah sebab kowg sume da tipu aku .
awak , sampai aty kan sebab da tipu saye ;( saye percayekan awak sepenuhnye tapi awak da toreh kepercayaan tuh . sokay lahh , saye just nak cakap ' if awak bole , takan saye tak bole ' awak belom tengok ag baran saye macam mane kan . bak kate orang , baran orang yang baran ag oke dari baran orang pendiam yang tak penah tunjuk kan baran nye . tapi jangan lahh buad baran saye keluar . sebab saye tak suke nak gado . plezzz harap paham . 
awak just cakap ary tuh yang kawan awak eca yang nak datang tapi dea tak jadi datang . tup tup saye pat tawu orang laen yang datang . AWAK TIPU SAYE !!!! tapi sikitttttt pon awak tak bgaitawu kat saye . sedeh kott awak buad macam nee . but sokay , dunia nee berputar . awak jangan lupe plak . kepercayaan untuk awak sekarang nee da berkurang cket lahh dari dulu . saye da lebih berhati hati . saye da tanak kne tipu lagi . hurmm , makin aku ingat makin sakit lahh aty nee . tapi bende tuh still ade lam pale otak aku nee . cam ne aku nak buad =='


-emysyeera-
.takeurmine.

Monday, August 1, 2011

salam ramadhan :)

ary nee last untuk makan puas puas sebab esok da puase ;)
heee , samad berpuase semue .
harap puase la yerk , jangan nak ponteng lak .
kte same same kumpul duet raye .

...seLamAt mEnyAmbUt buLan rAmadHan aL-muBarAk...

Monday, July 18, 2011

14th july 2011

u PURPOSE me ? u said ' WILL U MARRY ME BACK ? ' errr , what that can i say to u ? yesss , i admid that iloveu until now . tapi awak kan da ade dea . nape nak saye :( saye tataw nak sedeh or gembira . bertarikh kan 14 july 2011 genap kte 6 bulan kawan kan :) saye hepy if awak hepy . tapi saye TANAK dea !!! stay away from me if u want her !!! 
saye tak suke berkongsi taw . saye nak sowg2 . ape yang saye taw awak tuh milik saye sowg jerk . bukan milik orang lain . even pon awak depan mate saye selame nee p saye tak nampak awak . but now , tibetibe awak muncul then awak cakap yang awak perlukan saye . hurmm , ayat yang kua dari mulut awak tuh betol ke atau saye salah dengar ? awak cakap yang awak sayangkan saye , awak perlukan saye , awak taley hidup tanpe saye , lagi awak cakap bile awak bangun awak takut sangat saye hilang dari awak sebab saye penah lari dari awak . eheheh , time tuh saye bukan lari lahh awak , saye sedeh n just nak time sowg2 . awak tuh yang risaukan saye tahap gaban kenape . semalam saye turun bawah just nak beli topup . saye naik lambat cket je awak da risau . awak terus turun bawah cari saye sebab awak takut saye lari ag . ehehe , sayang jugak awak kat saye ea :) terimakaseh sebab still sayangkan saye . ape lahh awak nee . saye da besa , tawu lahh saye nak jage diri saye nee . saye da cakap kan yang saye akan cube untuk hidup tanpe awak . saye bole ! tapi tak lahh sepenuhnye kan . tapi awak ? awak taley nak hidop tanpe saye . pape pon mesti awak nak saye ade jugak . sampaikan ade owg nak jeles ngan saye . ado0oiii , tak paham saye ngn owg tuh . ngn saye pon nak jeles . 
kepada budak tersebut , tak perlulahh kau nak jeles ngan aku if kau ase kau da miliki dea ngn sepenuh aty kau . tapi aku ase kau still tak pat nak tekel aty dea kan ? hurrmmm , sokay lahh . aku bagi peluang kat kau . && kau jugak tak perlulahh nak jeles ngan aku if kau ase kau better ag dari untuk jage pakai minom dea bagai . aku admid yang aku bukan lahh pilihan dea pade permulaannye . aku pon tataw ape yang aku da buad dekat dea sampaikan dea tanak aku lari dari dea . aku harap kau paham ape yang aku nak sampaikan nee . aku nee tak suke lahh nak cari gado ngn owg . melainkan ade owg yang cari pasal ngan aku . ehh suda lahh ehh aku cakap pasal kau nee . 
awak , dekat 2 bulan taw saye single . n saye ase saye da selesa untuk berSTATUS single . && berdasarkan ape yang keluar dari mulut awak . yess , saye jawab sekarang . YESS , I DO . even aty saye kosong , tapi saye akan cube buad yang terbaek . kesilapan yang lalu membuadkan kte menjadi lebih matang untuk ary ary yang mendatang . disebabkan awak admid yang awak da buad sala , saye harap awak takan ulanginye lagi . lagu AKIM-JANJI saye simpan selame 2 bulan . terimakaseh sebab bagi saye lagu tuh . lastly , saye tanak ade sapesape ag yang tak berkenaan muncul lam hubungan kite !


-emysyeera-
...takeurmine...

Sunday, June 19, 2011

j a u h

ku tak bisa jauh jauh darimu . ku tak bisa jauh jauh darimu . hurmm , tapi hakikatnye awak jauh sgt dari saye :( sedeh sgt . ayt nee ' even owg tuh ade depan mate kte tapi kte taley nak sentuh dea pon tak gune jugak  ' betol . if ade depan mate pon p taley nak sentuh pon tak best jugak . 

sekarang nee ape pon aku kne kuat untuk terime kenyataan yang sangat perit . aku pon tak kuat nak terime kenyataan tuh . tapi demi owg sekeliling aku , aku kne kuat ! aku taley lemah ! ye , depan kau aku buad2 kuat sebab tanak kau pk aku lemah . terpulang lahh kau nak ckp ape pon kat aku . yang aku taw skunt aku kne belajar untuk hidop tanpe kau . aku memang bole hidop tanpe kau sekarang . tapi engkau aku tataw la kan . bole hidop tanpe aku ke tak . ye memang aku admit yang aku still sayang kau tapi sampai bile aku nak sayang kau if kau tak sayangkan aku . baek aku sayang owg yang taw nak hargai aku . banyak lahh kot ape yang kau da buad tapi aku malas nak igt . nanti aku sendiri yang saket . tiaptiap ary aku bz kan diri aku ngan macam macam sebab aku tanak nanti ble aku termenung , aku akan igt balek sume ape yang da berlaku . aermate aku nee pon sampaikan da tade nak kua ble time aku sedeh . memang ble kua ngn kowg aku buad mke . tapi kau ade tanye tak ? tade kan . kau marah aku ag ade la . kenape kau suke mara aku ea ? aku pon tak paham . padahal sala owg laen tapi aku yang kne mara . tapi mane sala aku tuh aku admit lahh . aku terime even sebenarnye aku nee taley nak kne mara . kau sendiri kan tawu aku macam mane if kau betol kenal aku . 

-emysyeera-
-takeurmine-

Saturday, June 18, 2011

stupid feeling ! dont come to me !!

berulang kali aku bace tapi aku still merasekan yang bende tuh bawu jerkk di tuliskan . hurmmm , sedeh :( nak nanges skunt !! tapi tataw nak nanges kat sape . bak kate seseorang simpan dalamdalam ape yang kte rasekan . ye , saye da cube untuk sipan segale bagai perasaan saye . tapi sampai bile ? one day , segala perasaan yang saye simpan nee akan terkeluar jugak . aku da tade sape sape ag . orang sekeliling aku takan paham ape yang aku rasekan saat nee . aku takan cube bg dowg paham sebab memang susa untuk aku bgtw ape yang aku rasekan . beberape ary yang lepas , aku dapat tahu sesuatu yang tak sepatutnye aku tawu . arghhh !! banyak lahh , sampai kan aku ase otak aku nak pecah bile terpikir bende nee sume . tapi paling aku tak sangke kan yang kau sanggup kan tipu aku . patut aku rase time tuh kau beriye riye tak bagi aku balek awalawal . ruperupenye kau ade something nak buad . and for that person thanxs coz bgtw perkare yang sebenarnye . aku tak marahkan kowg pon . just aku rase macam BODOH ! aku percayekan kau tapi sanggup kau tipu aku kan . THANKS A LOT !! kau calarkan kepercayaan yang da aku bg kat kau . ape yang aku bole kat sini hanye mampu untuk berdoa supaye kowg berbahagia ngn ape yang kowg buad . aku bukan sape sape bg kowg kan . so , harap kau paham . 

dan untuk KAU terimakaseh dengan segale ape yang kau da bg kat aku . terimakaseh dengan ape yang da kau buad dkt aku . sehingga ary nee perkareperkare tuh still melayang layang kat pikiran aku nee . memang aku BODOH  kan sebab terlalu percaye kan kau . tapi aku tak pernah menyesal ngan ape yang aku da buad selame nee untuk kau . satu perkare yang aku harap sgt daripade kau 'aku harap kau hargai aku' if itu pon susa untuk kau , tataw la nak cakap ape . kau nee memang jenis manusia yang tataw nak hargai orang kott . aku pon tak penah menyesal kenal ngn kau . aku taw sume feeling nee penah kau rase n DEA pon merase ape yang aku rase sekarang . aku pon harap aku kuat seperti DEA . memang aku tak kenal DEA tapi orang laen yang kenal DEA taw DEA macam mane . aku pon rase seperti tak patut kau buad macam tuh . hey dengar sini oke . no bodies perfect oke ! tapi kte cube buad yang terbaek . ye aku taw kau tak hepy sekarang tapi ape aku bole ? senyum je lahh weyh ! aku tak berhak untuk kate ape ape . kau yang pilih jalan itu kan so kau sendiri kne pandai untuk keluar balek dari jalan tuh . sebelum itu , adakah kau still perlukan aku untuk kau teruskan kehidupan kau disini ? tolong bagi kan sebabsebab . terimakaseh . tapi aku rase kau da tak perlukan aku kott . yelahh , sekarang kau da ade partner kau . pape kau mintakk lahh ngn dea oke . aku bukan sape sape ag untuk kau . tapi cyesly aku cakap nee yang aku rendukan kau . ape yang aku tengok kan sekarang adalah bukan diri kau . aku tataw mane hilangnye diri kau yang dulu . aku still igt ape yang kau cakapkan even kau tak cakap kan pade aku . yang dea pandai sgt untuk amk aty kau , cari mood kau balek , tapi sume tuh aku tak nampak pon . mane hilangnye diri dea yang kau puja puja dulu tuh ? sury if kau rase aku tanye cam berlagak . aku pon tak cakap yang aku nee sempurne tapi aku cube untuk mencari kesempurnaan itu . aku da tak mampu untuk kate ape ape pon sekarang . aku pon da tak mampu untuk sorok perasaan aku yang sebenarnye sekarang . aku da tak kuat . depan kau memang aku pretend habis habis sebab aku da tak nak dgr kau cakap yang aku nee tah pape . aku kuat sebab adeq adeq kau ! dowg backing aku even pon aku taw yang dowg akan lebih untuk backup kau . tapi entah macam mane kan aku still bole berdiri sehingga ary nee . aku sendiri tataw mane kekuatan aku nee datang . mungkin aku tak sekuat kau dan mungkin kau tak sekuat aku . aku da sehabis mungkin untuk lupekan ape yang da berlaku tapi bile aku nak lupekan ade jerk yang mengimbaskan kembali . marah ? untuk ape ? perkare da lepas tade gune untuk aku marah . aku just terkejut & tak sangke yang kau sanggup untuk buad aku macam nee . dan untuk kau jugak terimakaseh sebab berterus terang ngn aku tapi TO LATE !!!!! aku taw kau suke kan tgk aku menderite macam nee . sebab kau da dapat dea . aku tak dendam pon ngn kau . untuk ape aku dendam . merugikan aku jerkk . bak kate owang putih 'waste my time' ahahaha . aku nak gelak je lahh ngn kau nee . rugi jerkk kalaw aku marah kau . sebab aku taw adeq adeq dea akan backup kau jugak . ishhh suda lahh , semak kan blog aku jerk cakap pasal kau . dan nee untuk kau semule , aku da cube untuk hidop tanpe kau dan aku rase aku berjaye kott . aku takan bergantung harap ngn kau ag . semoga kau berbahagia lahh dengan ape yang kau ade sekarang nee . da tade ape untuk aku tulis pasal kau . 


aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu melihatmu
seluruh tubuhku terpaku & membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlaku
berikan cintamu juga sayangmu 
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
saat ku tahu kau akan pergi jauh
iziznkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu
agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

berikan cintamu juga sayangmu 
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu

percaya padaku :) awak , saye nak bagi lagu nee kat awak lahh tapi ...................................................................................... bole ke awak terime :( aduhhhh , kerenduan nee tibetibe lak melande . hurmm , emy tak gune kau rendu pade owang tak rendukan kau . kau simpan je rendu tuh pade owang yang sepatutnye . betol ! tak gne kte rendu pade owg yg tak rendukan kte . kenape aku igt kan kau eh . aku cube untuk lupekan kau tapi aku taleyh ! tolong aku !! tolong buangkan igtan aku nee !! :( hukhukhuk nak nanges nee . tapi nak nanges kat bahu sape . aku da tade bahu untuk aku nanges macam dulu . awak , saye nak macam dulu . saye sowgsowg sekarang nee . tapi tapelahh awak , awak kan da hepy sekarang . saye tanak kacaw awk da . nanti dea jeles ngn saye . awak jage lahh dea baekbaek oke . segale ape pesanan awak kat saye , saye still igt . saye simpan lam memori saye . suda lahh merepek repek nee . otak da beku nak tulis . macam macam feeling ade sekarang . sampaikan aku tataw ape yang aku ase kan sekarang . maafkan bila ku tak sempurna , cinta ini tak mungkin ku cegah , ayat ayat cinta bercerita , cintaku padamu . no point =='


-emysyeera-
-takeurmine- . 

Wednesday, June 15, 2011

14 jun 2011 ( 5 month )

jauh kau pergi meninggalkan diriku .
disini aku menantikan dirimu .
ary nee bertarikh 14 jun 2011 . awak pergi jauh dari saye .
awak , saye ingt yang ary nee 14 tapi untuk ape saye nak bgtw kat awak kan :( hurmm , tapi tadi tibetibe awak cakap kat saye yang ary nee 14 kan . that mean awak still remind kan :)
terimakaseh sebab igt even pon yang awak sebenarnye memang tak penah nak igt tarikh sebenar . kalaw lahh kte seperti dulu ag , tapi itu semue hanye mimpi kan .
awak , saye OKE ! jangan isawkan saye ea . saye jage diri saye , saye jage anakanak awak . dowg pon rendukan papa dowg . tapi ary2 awak bole tgk dowg kan . heee , awak kne biasa kan diri awak untuk hidop berjauhan ngn dowg . saye ade ngn dowg . ktowg samesame jage diri .
awak , bole saye cakap tak yang saye rendukan awak :( cyesly rendukan awk . sokay saye paham kenape awak tak pat nak spentime ngn saye before awak balek . yelahh , awak kan milik orang laen sekarang so mesti awak nak spentime ngn dea kan . saye tak kesa pon . tapi jauh sudtu aty saye saye rendu nak sentime ngn awak . thanxs for the kiss . tapi saye tak pat nak rase pon awak . cyes saye nak jerk pelok awak puaspuas tadi tapi apekan daye . saye tade hak kan :) awak , jage lahh dea elokelok ehh . jangan maenkan pasaan dea . if awak da taley nak go on ngn dea , just lepaskan dea . jangan nak tipu diri awak . kte takan bahagia seandainye kte tak hepy ngn orang tuh . jangan nak seksa aty dan pasaan awak . oke sayang ? pape pon saye sntiase ade bersame awak . tapi saye taley nak hold awak . awak bukan saye yang punye ag taw . saye da belajar untuk hidup tanpe awak so awak kne belajar hidop tanpe saye pulak . anggap kte tak penah knal oke ? nanti tade lahh awak saket aty sebab saye tak dengar cakap awak . awak pon tade lahh nak angin je kan :) tapi saye biase susa senang ngan awak . saye taley nak tgk awak susa . saye pon akan terase susa tuh . awak , saye ase da tade pape ag kott nak cakap . sebab da banyak tempat saye luahkan pasaaan saye . tapi ary nee saye hepy sgt sebab awak igt 14hb . terimakaseh sayang :) saye sayangkan awak taw . sebagai ape tuh bia saye je lahh yang tawu nye . sekarang nak masok tdow lak . 

...emysyeera..
takeurmine 
imy <3 imy <3

Thursday, June 2, 2011

menanti penuh kesabaran .

ye aku pretend yang aku kuat depan kau . tapi sebenarnye tak . 
aty aku tak kuat untuk lalui semue nee .
aku tanak kau pikir aku dalam kesedehan sebab itu aku hepy jerk depan kau .
tapi aku tataw kenape kau still nak buad semue itu sedangkan kau tawu aku tak kuat untuk hadapi nye .
aku tak kuat !! aku nak sangat kau tawu yang aku sangatsangat perlukan kau .
aku tak kuat tanpe kau !
aku perlukan kau !
aku tengah sedeh sekarang .
aku tataw kemane harus aku pegi untuk mengubati aty aku yang luka nee .
aku hilang segalegalenye .
aku tawu aku bukan yang terbaek buadmu tapi aku cube untuk jadi yang terbaek .
aku tak pernah cakap kau bukan yang terbaek untuk ku kerna kau tawu kau sedang cube lakukan yang terbaek .
aku mintak maaf atas segale kesalahan yang suda aku lakukan selame bersame kau .
halalkan makan dan minum aku semase bersame kau .
aku gembire sapat bersame kau .
thanks for the everything yang suda kau ajar aku .
aku hargainye sangat !
tapi satu yang aku nak kau tawu 
AKU SAYANGKAN KAU !!
sampai bilebile pon takan pernah luput dalam aty aku .
aku berharap kte dapat kembali bersame semule seperti dahulu .
aku sentiase ingat akan tarikh ini 
14 JANUARY 2011
sentiase di dalam aty .


-emysyeera-
takeurmine
ialwaysloveu . ialwaywaitingforu
n iMISSmissMISSudamnDAMNdamnmuch !


Sunday, May 22, 2011

perasaan yang harus kulalui :(

saat ini aku merasakan sesuatu yang tak sepatutnye aku rase . sedeh ! saket ! kenape aku jugak yang sepatutnye merasa semue nee :( 
ya allah , aku tak kuat untuk lalui semue nee . aku tak mampu untuk hadapi sume nee . berikanlah aku kekuatan . aku tak kuat melihat dirinye saat nee . aty aku sangat luluh ! aty aku hilang ! aty aku melayang-layang saat melihat kau gembira bersame dea :( 
aku tak mampu untuk hadapi sume nee . ble kah sume akan berakhir .

awak , nape saye harus lalaui sume nee :( saye tak kuat untuk lalui dugaan cm nee .
saye nak awak :(
saye rendukan awak :(
saye sayangkan awak :(


14 january 2011 .
takeurmine
iloveu .

Wednesday, May 18, 2011

kerana terluka :(

beratnya rasa hati nak melangkah pergi
tetapi apakan daya aku terpaksa
buat kali terakhir inginku mengucapkan
semoga dirimu berbahagia selalu
tentang diriku ini
terserah padaMU tuhan menentukan

tak perlu kau bertanya kemana ku pergi
pandailah aku menjaga diriku ini
sekali ku melangkah oh biarlah ku teruskan
perjalanan ini walaupon sendirian
hanya tuhan yang tahu duka lara hidup ini
tak terkata aduhai sayang

ku masih lagi teringat 
bicaramu yang terakhir 
pedihnya hingga menikam kalbu oh bisanya

selamat tinggal sayangku
selamat tinggal kasihku
aku terpaksa pergi dahulu
kerana terluka hati ini

kiranya tempias membasahi jendelamu
itulah airmata yang jatuh dipipiku
kiranya sang bayu menyentuhi paras wajahmu
oh itulah rinduku yang menyebut namamu
setelah kian lama tak jumpa













Thursday, April 14, 2011

3rd anniverserry :)

14 april :) anniversery yg ketiga . hope lebih baek dari yang sebelum sebelum nee . amin . semoge sayang awak dekat saye pon bertambah tambah taw . 
ye im totally in your heart but i feel zero . sury huney :( it doesnt mean u are not in my heart but now im want be alone . saye ase saket sgt skunt nee . penad . hope awak phm nape saye layan awak cm nee =='
saye phm situasi awak skunt cm nee p saye taley kawal pasaan saye . 
hurmm , tapi ary nee awak da tade kat sisi saye :( awak ade tournament kat nun jauh kat perlis . huhuhu , i wish u good luck huney :) 
awak , nee saye nak bgtw yang saye sayang kan awk . harap awak paham n simpan lam aty sayang saye tuh . jangan nak mengedix ehh ngn owg laen . awk tuh MILIK saye taw . URE MINE'S !! noktah .
even saye penah terfikir nak tinggalkan awak tapi saye hrp awak tak amk side negatif .
time tuh saye ase yang saye dah malas dah penad ngn sume sume nee . saye nak lari dari segale kepenatan yang harus saye lalui tapi awak , saye da pk pnjg yang saye takan tinggalkan awak .
sebab awak perlukan semangat buad mase skunt nee . saye akan support awak . biarlahh orang nak cakap ape pon janji saye ngn awak tawu hal sebenarnye .
pas nee segale saket saye , suke saye , marah saye , saye akan bgtw kat awak . saye tawu awak nak jadik partner yang sporting n awak harap partner pon cm tuh jugak kan ?
hurmm , saye bole je awak tapi saye mintak maaf if saye tak bole nak kawal cemburu bute saye .
awak pon mesti suke kan if saye cemburu . yeahh cemburu tuh tande nye sayang .
memang ! memang saye sayang kan awka pon . lebih dari segalenye . saye da letak awak kat dalam dalam aty saye :) ilyy sayang <3 <3
tapi ade satu hal yang saye tak bole nak ckap ngn awak buad mase skunt sbb saye tak ckop kuat ag nak cakap pasal hal tuh . tapi ble saye ase da betolbetol kuad , saye cakap kat awk .
pape pon saye nak ckp yang saye sayangkan awak sangatsangat .


SAYANG , HEPY THIRD ANNIVERSERY :)
ILYY <3 IMYY <3 INYY <3
TAKE UR MINE .


-emysyeera-

Saturday, April 2, 2011

kerana DEA :(

saban ary aku menahan rase sakit nee . perit rasenye untuk aku simpan . awak , tolong jangan seksa saya lagi . saya da cukup penad nak hadap sume nee :( even pon awak cakap yang saya dihaty awak , tapi saya still tak bole rase . hurmmm , ary tuh awak ada tanya saya macam mane nak hilangkan pic awak dgn DEA . jwpan saya senang jerk , just delete . if awak tanak delete tolong simpan tempat yg agakagak saya da taley nak nampak . SAKET awak . aty saya saket tgk sume tu . ye saya tawu yang sekarang awak da tade pape nan DEA tapi tolong lahh paham pasaan saya jugak :( aty sape yang tak saket tgk pic macam tuh . saya tak tawu sampai ble saya nak simpan SAKET nee awak . kat sape ag yang saya bole nak luahkan . maybe dowg pon takan paham pasaan saya sekarang . awak , saya betolbetol sayangkan awak tapi kenapa saya perlu untuk hadapi sume nee awak :( tolong lahh , da cukup habis aermate nee mengalir awak . 
sekarang saya agak sensitif ble awak mara saya . saya tak paham awak , nape lately nee awak bengang ngn owg laen tapi kat saya awak lepaskan ?? ape lahh yang saya da wat sampaikan saya yang kne mara atas sala owg laen :'( . sedeh kott . kalau lahh saya bole nak cakap macam mane pasaan saya time tuh . hanya tuhan jerk yang tawu . atas sebab DEA yang menghantar kawan tapi saya yang jadi mangse . saye tak tawu nak cakap macam mane kat awak . saya da PENAD untuk rase SAKET nee SAYANG . tolong buangkan kenangan awak ngn DEA tuh jauh dari berada diingatan saya . saya nak hidup bahagia nan awak . saya tanak ada owg laen yang mengganggu hubungan kte da . even pon bayangan si DEA . plezzz , saya mintak sangat ngn awak . kte buad life kte ye sayang :) saya da tanak saket ag :( 

-emysyeera-